Amerflex Mission & Vision

Amerflex

Amerflex levert en monteert in eigen beheer, afstandbedieningen voor ramen en intern transportsystemen. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en dat eisen wij ook van onszelf. Hiertoe streven we naar een optimaal werkklimaat.

Focus op Klanten

Wij zijn er voortdurend op uit tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten, waarbij we streven naar de hoogste mate van klanttevredenheid.

Techniek

De juiste componenten samenvoegen tot een technisch en functioneel optimaal opererend geheel is onze kerncompetentie. Door de juiste combinatie van mechanica en elektronica lossen wij uw probleem op.

Innovatie

Door het omzetten van bedreigingen in kansen en door een continu proces van ontwikkeling, zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van de meest innovatieve producten en adviezen.

Teamwork

Om een succesvol bedrijf te blijven, moeten we samenwerken en laten ons niet belemmeren door organisatorische grenzen. Alleen zo kunnen we tegemoet komen aan de doorlopend wijzigende marktbehoeften.

Garantie

We maken waar wat we beloven en komen onze afspraken na. Mocht er, ondanks onze zorg voor onze producten en processen toch iets aan de hand zijn, dan garanderen wij u onze volledige medewerking.

Performance

Wij streven naar voortdurende verbetering van onze prestaties, waarbij we onze resultaten zorgvuldig afwegen. We verzekeren onszelf ervan dat het resultaat nooit ten koste gaat van  onze integriteit en respect voor mensen.

Samenleving

Amerflex wil een actieve rol spelen bij het verbeteren van het leef- en woonklimaat. We zijn ons bewust van onze samenleving met alle individuele behoeften als het gaat om optimalisering in comfort. Hieraan kunnen voldoen, is van directe invloed op ons succes en het voortbestaan van onze organisatie.

Directie Amerflex