Referenties

Teleflex installeert de NANO elektrische raamopener in België!

De hoogste prestaties (400 N) in de kleinste behuizing (24 x 35 mm). Maak kennis met de NANO raamopener. In opdracht van infunctievan BV heeft Teleflex B.V. een aantal binnenvalramen voorzien van de NANO elektrische raamopener bij een kantoorpand in #Antwerpen.

De compactheid en de zeer stille werking zijn kenmerkend voor deze moderne en onopvallende kettingopener en speelde daarmee een grote rol in de keuze van de klant voor de NANO. Gezien de uiterlijke kenmerken van de kozijnen is er gekozen voor een zwarte uitvoering. 🪟

𝗗𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗡𝗔𝗡𝗢 𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝗿𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗸𝗲𝘁𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗽𝗲𝗻𝗲𝗿
🗸 Slim design (24 x 35 mm)
🗸 Zeer stille werking
🗸 Toepasbaar op diverse soorten ramen
🗸 Leverbaar in het wit, zwart en grijs
🗸 Ketting van RVS
🗸 Natuurlijke ventilatie gegarandeerd
🗸 Bediening d.m.v. schakelaar, afstandsbediening of applicatie op de smartphone

Spindelopeners bij het Liesbeth's Grandcafé

Om een natuurlijke ventilatiestroom te realiseren, heeft Teleflex B.V. twee zijdes van ieder vier dakramen voorzien van de MAX spindelopener. De dakramen zijn bedienbaar met een afstandsbediening en kunnen per zijde geopend worden.

Mechanische raambedieningen bij het Fortes Lyceum

Voor het Fortes Lyceum te Gorinchem hebben we een groot project uitgevoerd om diverse ramen met onze Amerflex mechanische raambedieningen bedienbaar te maken.
Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de foto's hiernaast.

Elektrische raambedieningen bij Expo Pavillion

De raambedieningen die bij Expo Pavillion gemonteerd zijn, zijn elektrisch. Deze zijn gemonteerd op een aantal uitzetramen die de klant elektrisch wenst te openen en te sluiten.

Mechanische raambedieningen bij Teleflex

De raambedieningen die wij bij Teleflex hebben gemonteerd, zijn mechanisch. Deze sets zijn aangebracht voor uitzetramen en kunnen handbediend geopend en weer gesloten worden.