Service

Montage

Amerflex kan ook de montage en demontage
voor u verzorgen.

Ons team van monteurs hebben de nodige expertise in huis en kan daardoor in vele situaties verschillende oplossingen bieden en toepassen. 

Door de montage door ons te laten verzorgen,
kunt u rekenen op een aantal voordelen.
Waaronder garantie en kosteloos service & onderhoud!

Certificering

Amerflex is lid van de Koninklijke Metaalunie. De Koninklijke Metaalunie is de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal en telt landelijk meer dan 14.000 leden in alle sectoren van de metaal en techniek.

Daarnaast is Amerflex ook door Kenteq erkend als leerbedrijf. Hierdoor kunnen wij studenten de kans bieden om zichzelf binnen ons bedrijf te ontwikkelen en kunnen wij ze tevens doelgericht helpen met hun ontwikkeling tot vakbekwame professionals in de technische sector.

Privacybeleid

De Railtechniek van Herwijnen Groep zet zich in om alle ontvangen informatie over persoonlijke gegevens veilig te bewaren. Railtechniek is verheugd over uw bezoek aan onze website en wil dat u zich veilig voelt tijdens uw bezoek. Ons privacybeleid is bedoeld om u te informeren over welke gegevens wij van u verzamelen en voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken en gebruiken. 

Het privacybeleid is van toepassing op de diensten van de Railtechniek van Herwijnen Groep. Railtechniek van Herwijnen is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, accepteert en stemt u in met de praktijken in ons privacybeleid. Deze kunt u hieronder downloaden. 

Deze kunt u hier downloaden.